Toimitusehdot

TOIMITUS- JA POSTITUSKULUT SUOMEEN

Pyrimme käsittelemään valmiin tilauksen vuorokauden sisällä sen vastaanottamisesta. Alle 100 € tilauksista perimme 4,90 € postitusmaksun. Postitusmaksu lisääntyy automaattisesti ostoskoriin. Lähetämme tilaukset Matkahuollon kautta.

 

HOX! Matkahuolto säilyttää paketteja 14 vuorokautta, jonka jälkeen ne palautuvat automaattisesti. Noutamattomasta paketista perimme 10 €.

 

PALAUTUSOIKEUS

Kaikilla tuotteillamme on kuluttajasuojalain 14 vrk:n vaihto- ja palautusoikeus tavaran vastaanottamisesta. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäiskunnossa eli käyttämättömiä, edelleen myyntikelpoisia ja alkuperäispakkauksessa.

Voit ottaa asiakaspalveluun yhteyttä sähköpostitse jallafinland@gmail.com mikäli ilmenee epäselvyyksiä.

 

Ohjeet palautukseen

Ota 14 vuorokauden sisällä tavaran vastaanottamisesta yhteyttä asiakaspalveluun sähköpostitse. Tuote on palautettava viimeistään 14 päivän kuluttua siitä päivästä, jolloin olet ilmoittanut haluavasi palauttaa tilauksesi. 

Palautus on asiakkaalle maksullinen, vähennämme maksun palautuksesta 4,90€ palautuskulua. Mikäli valitsit maksutavaksesi laskun, hyvitämme osahyvityksen ja maksettavaa jää 4,90€. Voit käyttää laskussa olevaa viitenumeroa laskun maksuun. Pyrimme maksamaan hyvitykset 1–7 vrk:n aikana palautuksen saapumisesta.

Mikäli tilaamasi tuote on virheellinen tai kuljetuksessa vaurioitunut, ota asiakaspalveluun yhteyttä 14 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta.

 

TAKUU

Kaikilla Jalla Board longboardeilla ja skeittilaudoilla on 2 kk takuu, joka kattaa lautojen valmistusvirheet tai valmistusvirheestä johtavaan vaurioitumiseen. Kuluvat osat eivät kuulu takuun piiriin.  

 

REKLAMAATIO

Reklamaatio tilanteessa asiakas on velvollinen esittämään kuitin tai muun todistuksen ostoajankohdasta palautuksen yhteydessä tai reklamoidessaan tavaran virheestä.

 

Reklamaatiot käsitellään kirjallisesti sähköpostitse Jalla Boardin asiakaspalvelun sähköpostissa jallafinland@gmail.com.

 

POSTITUSLISTA

Rekisteröityessäsi postituslistallemme hyväksyt, että sinulle voidaan lähettää sähköpostia ja muuta markkinointimateriaalia. Voit milloin tahansa poistua postituslistaltamme.

 

Emme luovuta asiakasrekisteriämme ulkopuolisille.