Tietosuoja

OSA 1 – MITÄ TEEMME TIEDOILLASI?

Kun ostat jotain verkkokaupastamme, osana osto- ja myyntiprosessia keräämme meille antamiasi henkilötietoja, kuten nimesi, osoitteesi ja sähköpostiosoitteesi.

Kun selaat myymäläämme, saamme automaattisesti myös tietokoneesi IP-osoitteen, jotta voimme tarjota meille tietoja selaimestasi ja käyttöjärjestelmästäsi.

Sähköpostimarkkinointi: Saatamme lähettää sinulle luvallasi sähköposteja myymälästämme, uusista tuotteista ja muista päivityksistä.

 

OSA 2 – SUOSTUMUS

Miten saat suostumukseni?

Kun annat meille henkilökohtaisia ​​tietoja tapahtuman suorittamiseksi, luottokorttisi vahvistamiseksi, tilauksen tekemiseksi, toimituksen järjestämiseksi tai oston palauttamiseksi, tarkoitamme, että annat suostumuksesi tietojen keräämiseen ja käyttämiseen vain tähän erityiseen tarkoitukseen.

Jos pyydämme henkilötietojasi toissijaisesta syystä, kuten markkinoinnista, pyydämme sinulta joko suoraan suostumustasi tai tarjoamme sinulle mahdollisuuden sanoa ei.

 

Kuinka peruutan suostumukseni?

Jos muutat mieltäsi liittymisen jälkeen, voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksesi ottamaan sinuun yhteyttä tietojen keräämisen, käytön tai luovuttamisen jatkamiseksi ottamalla meihin yhteyttä osoitteeseen jallafinland@gmail.com.

 

OSA 3 – PALJASTAMINEN

Voimme paljastaa henkilötietojasi, jos laki velvoittaa meitä tekemään niin tai jos rikot palveluehtojamme.

 

OSA 4 - SHOPIFY

Kauppaamme isännöi Shopify Inc. Ne tarjoavat meille verkkokaupan alustan, jonka avulla voimme myydä tuotteitamme ja palveluitamme sinulle.

Tietosi tallennetaan Shopifyn tietovaraston, tietokantojen ja yleisen Shopify-sovelluksen kautta. Ne tallentavat tietosi suojatulle palvelimelle palomuurin takana.

 

Maksu:

Kaikki verkkokaupasta tilattujen tuotteidemme maksut menevät Paytrailin kautta. Jos valitset suoran maksun yhdyskäytävän suorittaaksesi ostoksesi, Shopify tallentaa luottokorttitietosi. Se on salattu Payment Card Industry Data Security Standardin (PCI-DSS) kautta. Ostotapahtumatietojasi säilytetään vain niin kauan kuin on tarpeen ostotapahtuman suorittamiseksi. Kun tämä on valmis, ostotapahtumatietosi poistetaan.

Kaikki suoramaksuyhdyskäytävät noudattavat PCI-DSS:n asettamia standardeja, joita hallinnoi PCI Security Standards Council, joka on Visan, Mastercardin, American Expressin ja Discoverin kaltaisten tuotemerkkien yhteinen hanke.

PCI-DSS-vaatimukset auttavat varmistamaan, että myymälämme ja sen palveluntarjoajat käsittelevät luottokorttitietoja turvallisesti.

Saat lisätietoja lukemalla Shopifyn käyttöehdot (https://www.shopify.com/legal/terms) tai tietosuojalausunnon (https://www.shopify.com/legal/privacy).

 

OSA 5 – KOLMANNEN OSAPUOLEN PALVELUT

Yleisesti ottaen käyttämämme kolmannen osapuolen palveluntarjoajat keräävät, käyttävät ja paljastavat tietojasi vain siinä määrin kuin on tarpeen, jotta ne voivat suorittaa meille tarjoamiaan palveluita.

Tietyillä kolmannen osapuolen palveluntarjoajilla, kuten maksuyhdyskäytävällä ja muilla maksutapahtumien käsittelijöillä, on kuitenkin omat tietosuojakäytäntönsä niiden tietojen osalta, jotka meidän on annettava niille ostoihin liittyvissä tapahtumissasi.

Suosittelemme, että luet näiden palveluntarjoajien tietosuojakäytännöt, jotta ymmärrät tavan, jolla nämä palveluntarjoajat käsittelevät henkilötietojasi.

Muista erityisesti, että tietyt palveluntarjoajat voivat sijaita eri lainkäyttöalueella tai niillä voi olla toimipisteitä, jotka sijaitsevat eri lainkäyttöalueella kuin sinä tai me. Joten jos päätät jatkaa tapahtumaa, johon liittyy kolmannen osapuolen palveluntarjoajan palveluja, tietosi voivat joutua sen lainkäyttöalueen lakien alaisiksi, jolla palveluntarjoaja tai sen toimitilat sijaitsevat.

Esimerkiksi, jos olet Kanadassa ja tapahtumaasi käsittelee Yhdysvalloissa sijaitseva maksuyhdyskäytävä, tapahtuman suorittamiseen käytetyt henkilötietosi voidaan paljastaa Yhdysvaltain lainsäädännön, mukaan lukien Patriot Actin, mukaisesti.

Kun poistut myymälämme verkkosivustolta tai sinut ohjataan kolmannen osapuolen verkkosivustolle tai sovellukseen, tämä tietosuojakäytäntö tai verkkosivustomme käyttöehdot eivät enää koske sinua.

 

Linkit

Kun napsautat myymälässämme olevia linkkejä, ne voivat ohjata sinut pois sivustoltamme. Emme ole vastuussa muiden sivustojen tietosuojakäytännöistä ja kehotamme sinua lukemaan niiden tietosuojalausunnot.

 

OSA 6 - TURVALLISUUS

Suojellaksemme henkilökohtaisia ​​tietojasi ryhdymme kohtuullisiin varotoimiin ja noudatamme alan parhaita käytäntöjä varmistaaksemme, että niitä ei menetetä sopimattomasti, käytetä väärin, käytetä, paljastaa, muuttaa tai tuhota.

Jos annat meille luottokorttitietosi, tiedot salataan SSL-tekniikalla ja tallennetaan AES-256-salauksella. Vaikka mikään Internetin tai elektronisen tallennustavan lähetystapa ei ole 100 % turvallinen, noudatamme kaikkia PCI-DSS-vaatimuksia ja otamme käyttöön muita yleisesti hyväksyttyjä alan standardeja.

 

OSA 7 - Evästeet

Tässä on luettelo käyttämistämme evästeistä. Olemme listanneet ne tähän, jotta voit valita, haluatko poistaa evästeet käytöstä vai et.

_session_id, ainutlaatuinen tunnus, istuntokohtainen, Sallii Shopifyn tallentaa tietoja istunnostasi (viittaus, aloitussivu jne.).

_shopify_visit, tietoja ei säilytetä, Pysyvä 30 minuuttia viimeisestä vierailusta, käyttää verkkosivustomme palveluntarjoajamme sisäinen tilastoseuranta käyntien määrän tallentamiseen

_shopify_uniq, ei tietoja säilytetty, vanhenee seuraavan päivän keskiyöllä (vierailijaan suhteutettuna), Laskee yksittäisen asiakkaan käyntien määrän kaupassa.

ostoskori, ainutlaatuinen tunnus, pysyvä 2 viikkoa, Tallentaa tietoja ostoskorin sisällöstä.

_secure_session_id, yksilöllinen tunnus, istuntokohtainen

storefront_digest, ainutlaatuinen tunnus, määrittelemätön Jos kaupalla on salasana, sitä käytetään määrittämään, onko nykyisellä vierailijalla pääsy.

 

Käytämme kolmannen osapuolen palveluita tarjotaksemme parempaa asiakaspalvelua, kuten Facebook, Mailchimp, Klaviyo, Hotjar ja Google Analytics.

 

OSA 8 - SUOSTUMUSIKÄ

Käyttämällä tätä sivustoa vakuutat, että olet vähintään täysi-ikäinen asuinvaltiossasi tai maakunnassasi tai että olet täysi-ikäinen asuinvaltiossasi tai maakunnassasi ja olet antanut meille suostumuksesi sallia alaikäisiä huollettaviasi käyttää tätä sivustoa.

 

OSA 9 – MUUTOKSET TÄMÄN TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖÖN

Varaamme oikeuden muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä milloin tahansa, joten tarkista se säännöllisesti. Muutokset ja selvennykset astuvat voimaan heti, kun ne on julkaistu verkkosivulla. Jos teemme olennaisia ​​muutoksia tähän käytäntöön, ilmoitamme sinulle täällä, että se on päivitetty, jotta olet tietoinen siitä, mitä tietoja keräämme, miten käytämme niitä ja missä olosuhteissa käytämme ja/tai paljastamme niitä. se.

Jos myymälämme hankitaan tai yhdistetään toiseen yritykseen, tietosi voidaan siirtää uusille omistajille, jotta voimme jatkaa tuotteiden myyntiä sinulle.

 

KYSYMYKSIÄ JA YHTEYSTIEDOT

Jos haluat: tarkastella, korjata, muuttaa tai poistaa henkilökohtaisia ​​tietojamme, rekisteröidä valituksen tai haluat vain lisätietoja, ota yhteyttä tietosuojavastaavaamme osoitteeseen jallafinland@gmail.com

Jalla Board Store

[Re: Tietosuojavalvontavastaava]